Besøk på Lerchendal-konferansen

Written by - 14.02.2018 - kl. 08.44

Lerchendal-konferansen har blitt kalt for Norges svar på Davos, en møteplass for toppledere fra Norsk industri, forskningsmiljøer og offentlig forvaltning. Temaet for årets konferanse er “Fra visjoner til handling – norsk konkurransekraft i en digital verden”. Med foredrag fra profiler som Statsminister Erna Solberg, teknologisjef i Microsoft Shahzad Rana og konsernsjef i SINTEF Alexandra Bech Gjørv er det et fullspekket program som virkelig setter innovasjon i fokus.

Som studenter ved NTNU og håpefulle gründere har noen av oss vært heldige nok til å få delta i år. Gjennom gode diskusjoner rundt bordene, paneldebatter og gode foredrag får vi virkelig tatt pulsen på samfunnsutviklingen i Norge. Her har vi tatt tak i rektor ved NTNU, Gunnar Bovim, for å snakke litt om viktigheten av studier som NTNU’s Entreprenørskole.

Hvis det er en ting vi tar med oss videre så kan det oppsumeres med et sitat fra Generaldirektør for Forskning og Innovasjon I EU, Wolfgang Burtscher:

“Innovation has never happened so fast before and it will never be so slow again”