Entreprenørskolens Gullbillett

Written by - 07.03.2017 - kl. 00.01

Ikke fordi det er enkelt!

Har du en gründer i magen? Ønsker du å skape din egen arbeidsplass? Kjenner du deg igjen i utsagnet ‘selv om det ikke er enkelt så skal ikke DET stoppe deg’?

Masterprogrammet NTNUs Entreprenørskole har hundrevis av søkere og tar kun opp 35-40 studenter hvert år. Nå har du muligheten til å snike i køen og komme gjennom første nåløye før alle andre!

Vi velger ut ett heldig Team (1-3 personer) hvor hvert enkelt medlem er sikret intervju med fagstaben og professorene bak det hele! Dette vil gi deg en fordel som søker på Entreprenørskolen.

Vinneren blir kåret 16.mars på Entreprenørskolens informasjonsmøte. Dette skjer på FRAM (3. etasje i Gamle Fysikk, Gløshaugen).

Caseoppgaven

Sammen med teamet ditt må du velge noe dere mener er et stort og interessant bransjeproblem. Her må dere finne ut så mye som mulig gjennom å snakke med folk i tilknytning til bransjen, og presentere 1-2 mulige løsninger som kan spinne ut i gode forretningsideer som man kunne jobbet videre med på Entreprenørskolen.

Vurderingsgrunnlaget

Det som vil bli vurdert er de endelige funnene og deres relevans, samt lengden og kvaliteten på kontaktloggen din/deres. Se vedlagt mal for leveranseform.

Løsningsforslag caseoppgave

Konkurranseregler

Ett team kan bestå av 1 – 3 personer. Hele vinnerlaget vil gå videre til intervju, så det gjelder å finne andre som kan være interessert i det samme.

Varighet og påmelding

Caset ble åpnet i dag 7.mars og du/dere har til 10.mars Kl. 23:59 på å løse og levere caset. Påmelding skjer ved å sende inn ett team (fra 1-3 medlemmer) til es.rekruttering@iot.ntnu.no. Caset leveres til samme e-post adresse før 23:59 fredag 10.mars.

Har du spørsmål kan du henvende deg til es.rekruttering@iot.ntnu.no. Vi vil også være tilgjengelige i Solanstua i Entreprenørskolens lokaler (benytt hovedinngangen til bygget), 3. etasje Gamle Fysikk for spørsmål, svar og eventuell veiledning på caset for de som ønsker det mellom kl. 14.00 – 17:00 den 7.mars.

Lykke til!

Vinnere 2017

Vi er stolte over å kunne annonsere vinnerne av årets Gullbillett med caseoppgaven Go2:

• Andreas Langørgen Solberg
  • Kristian Birgirsson
  • Markus Grunde Halvorsen

Vi ønsker dem masse lykke til på intervju med fagstaben!