Recent posts:

4 days left to application deadline!

Written by - 12.04.2018 - kl. 12.29

On norwegian, for all students looking to apply.

4 dager igjen til søknadsfrist!

Nå er det bare 4 dager igjen til søknadsfrist. Med det poster vi noen ofte stilte spørsmål og en guide til hvordan man søker riktig på søknadsweb!

Du finner oppskriften på hvordan man søker på søknadsweb her.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg søke på Entreprenørskolen med min bachelor i X?

– Alle med bachelor kan søke, uansett hvilken.

Hvordan er jobbmulighetene etter å ha tatt en master i Entreprenørskap?

– Som alumni ved Entreprenørskolen har du mer praktisk erfaring enn de fleste, og jobbmulighetene er mange. 50% av studentene som går ut velger å fortsette å jobbe i startup. Resten får jobber i toppjobber som forretningsutvikler, konsulent, prosjektleder, o.l.

Hvilke utenlandsreiser er det i løpet av masteren?

– I løpet av første semester er det en tur til Sveits for å teste ut markedspotensialet i en teknologi som er utviklet på selveste CERN. Sommeren mellom første og andre år er det en 2.5 måneders sommerskole i Boston. Les mer her!

Kan jeg søke/starte uten å ha en forretningside?

– Ja. De fleste studentene finner ut hva de vil jobbe med gjennom syretestene vi har det første semesteret. Her får man tilgang til mange ideer og problemer som må løses, enten fra interne idéhavere eller eksterne.

Hva ser dere etter i folk som søker?

– Vi ser etter motiverte og engasjerte studenter som er gira på å gjøre en forskjell. Liker du å skape nye ting? Liker du å løse problemer? Liker du å gå utenfor din egen komfortsone og vokse profesjonelt og personlig? Da bør du søke.