Dogu illustrasjon_02

HVEM ER VI?

Dogu er en gjeng uredde nerds som kombinerer kjærlighet til teknologi med sterk forretningsforståelse.

Det hele startet som studenter på NTNU. Sindre Haaland stiftet selskapet i 2011 med formål om å levere konsulenttjenester innen IT. I dag har vi 14 dedikerte ansatte, to kommersialiserte produkter, over 90 betalende kunder og en estimert omsetning på over 8 millioner kroner. Vi har ambisjoner om internasjonal vekst og ønsker å bygge en bedrift som tåler tidens tann!

HVA GJØR VI?

Dogu er et programvareselskap som utvikler egne produkter samt software for kunde. Vi ønsker å bli de desidert beste på å visualisere data på skjerm, så produktutviklingen går stort sett ut på å visualisere nye former for data på en enklest mulig måte. Vår sterke interesse for teknologi gjør oss til et naturlig valg for dem som ønsker å få programmert en app, web eller software as a service. Internt jobber man med alt fra idé til ferdig løsning, noe som inkluderer utvikling, design, hosting, markedsføring, partnerhåndtering og salg.

Students: Sindre Haaland.