Recent posts:

Gullbilletten 2018

Written by - 07.03.2017 - kl. 00.01

LAST NED CASEOPPGAVEN: Gullbilletten 2018 CASE

Har du en gründer i magen? Ønsker du å skape din egen arbeidsplass? Kjenner du deg igjen i utsagnet ‘ikke fordi det er enkelt, men at DET ikke stopper deg’?

Masterprogrammet NTNUs Entreprenørskole har hundrevis av søkere og tar kun opp 35-40 studenter hvert år. Nå har du muligheten til å snike i køen og komme gjennom første nåløye før alle andre!

Vinneren av Gullbilletten 2018 er sikret intervju med fagstaben og professorene bak det hele i tillegg til en splitter ny Staaker. Dette vil si at du automatisk kommer til andre runde i søknadsprosessen. Selv om du ikke vinner spiller det å delta på Gullbilletten positivt for søknaden din, og sannsynligheten for å komme til intervju er større.

Varighet og påmelding

Caseoppgaven slippes fredag 8. mars og skal leveres onsdag 14.mars Kl. 23:59. Meld deg på i påmeldingsskjemaet under. Leveringskjema er på bunnen av siden.

Vinneren blir kåret på FRAM (3. Etasje Gamle Fysikk, NTNU Gløshaugen) den 21. Mars. Dette blir også livestreamet på Facebook for de som ikke er lokalisert i Trondheim.

Konkurranseregler

Oppgaven skal leveres individuelt, men det er lov til å få hjelp underveis. Som gründer benytter man seg hele tiden av nettverket sitt, og det lønner det seg å gjøre i årets case også. Legg gjerne ved en liste over kompetansepersoner som er kontaktet underveis så vi kan se hvor mange som er kontaktet.

Har du spørsmål kan du henvende deg til es.rekruttering@iot.ntnu.no.

 

Lykke til!

powered by Typeform